#trots op

Website ZENS

Bij het horen van het woord ‘smartphone’ denk je aan slim, handig en gebruiksvriendelijk. Dit geldt echter niet voor de opladers. Altijd gedoe met kabels en/of verkeerde adapters. ZENS ontwikkelt oplossingen voor dit soort problemen. Het jonge bedrijf, gevestigd op de High Tech Campus in Eindhoven, bedacht een elegante manier om mobiele telefoons draadloos op te laden en staat aan de vooravond van een wereldwijde doorbraak. We zijn erg trots hierbij betrokken te zijn.

ZENS

Samen met Zens een mooiere online wereld neergezet

Bij ZENS maken ze fantastische producten, daar zijn we van overtuigd. Samenwerken is voor ZENS en WEBBER ook echt SAMEN werken. ZENS vertrouwde WEBBER de complete webshop, de technische bouw van de website én de optimalisatie toe. Dit laatste in samenwerking met TECH-TO-MARKET, B2B marketing experts. De resultaten die we eruit halen, werken erg motiverend. Dan weten we weer waar we het voor doen :).

Bekijk de website
screen-shot-2016-07-17-at-14-21-16

Erik Plasmans

Directeur / eigenaar

WEBBER heeft ons vanaf dag 1 geholpen met de uitstraling van ZENS online. Dat doen ze naar volle tevredenheid. Ze hebben een onderscheidende stijl neergezet met een hoogwaardige uitstraling die helemaal aansluit bij onze producten. WEBBER vertaalt wat wij mondeling of op schrift briefen moeiteloos naar mooie plaatjes. Deze mooie plaatjes worden uiteraard getoetst op de werking, “usability” heet dat geloof ik, waarbij alle vormgegeven elementen de bezoeker van onze website en webshop aan de hand meenemen in het aankooptraject. Heel blij met WEBBER dus.