Wil jij de positie van de website en/of webshop in Google verbeteren? WEBBER interactief in Eindhoven is een SEO expert en heeft de ambitie om je te helpen zo hoog mogelijk te scoren in de zoekresultaten van Google. Ga samen met ons voor een goede zichtbaarheid bij jouw doelgroep!

Hoe scoor ik hoger in Google?

Om websites en webshops hoger te laten ranken in de zoekresultaten van Google wordt er gebruik gemaakt van SEO. SEO is een afkorting voor Search Engine Optimization, ook wel Zoekmachine Optimalisatie. Het bestaat uit een proces waarbij door middel van het verbeteren en aanpassen van content, linkbuilding en websitetechniek de vindbaarheid in een zoekmachine wordt geoptimaliseerd. Het is belangrijk om relevante zoekwoorden te verwerken in de pagina’s en structuur van de website. Zoekwoorden kunnen worden omschreven als woorden of woordcombinaties die gebruikers van Google intypen voor het vinden van gewenste informatie. Hoe relevanter de webpagina is, hoe hoger de kwaliteitsscore die Google toekent aan de website. Wanneer er een verhoogde kwaliteitsscore wordt toegekend, heeft dit als gevolg dat de positie kan gaan stijgen en de website of webshop beter zichtbaar wordt in de organische zoekresultaten. De organische zoekresultaten bestaan uit de niet-gesponsorde (onbetaalde) zoekresultaten.

Wat voor resultaat kan een verhoogde positie in Google opleveren?

Wanneer er Search Engine Optimization wordt toegepast worden gebruikers van Google uitgedaagd om de webshop en/of website te bezoeken. De bezoekersfrequentie zal dan ook aanzienlijk worden verhoogd. Uiteindelijk is het de bedoeling dat deze websitebezoekers overgaan tot conversie. Conversie ontstaat wanneer websitebezoekers overgaan tot bijvoorbeeld een aankoop, een inschrijving of een informatieaanvraag. Er wordt hierbij online resultaat gecreëerd. Voor een verhoogd resultaat is het belangrijk om je doelgroep goed te kennen. Er staan drie vragen centraal bij Zoekmachine Optimalisatie, namelijk: Wat is de doelgroep? Wat zijn de doelen en Hoe kunnen deze doelen worden bereikt? Om de doelgroep te beschrijven kunnen kenmerken worden gekoppeld. In samenwerking met jou als partner moeten we erachter komen welke zoekwoorden door de doelgroep worden ingetypt in de zoekbalk van Google. Bespreek samen met WEBBER interactief je doelen en ambities en ga samen met ons voor een maximaal resultaat.

Zoek jij een SEO partner en ben je geïnteresseerd in een samenwerking met WEBBER interactief? Aarzel niet en vraag vrijblijvend een gesprek aan om samen met ons de mogelijkheden te bespreken!