#trots op

Euro Club Index

WEBBER is trots! Op weer een mooie site die live is gegaan. Dit keer draait het om Euro Club Index. Menig sportliefhebber kan tussenstanden en voorspellingen van zijn of haar favoriete club bekijken. Benieuwd hoe dit gemaakt is?

eci

Euro Club Index

WEBBER interactief heeft weer een pareltje van een nieuwe website de lucht in geschoten: Euro Club Index. Euro Club Index is een ranglijst van alle voetbalclubs in alle hoogste divisies van alle Europese landen. De index illustreert de relatieve sterkte van de clubs, kansen bij toekomstige wedstrijden en kansen van clubs binnen de competities. WEBBER heeft ervoor gezorgd dat de website goed gebouwd is en dat alle data op de juiste manier worden gekoppeld. Er vindt dagelijks een update plaats naar de database. Deze data zijn afkomstig van Hypercube en Gracenote met behulp van een algoritme, ontwikkeld door Remiqz. Alle data worden uitgelezen door middel van AngularJS en daarmee worden de grafieken geplot.

Bekijk de website

eci

Robert Slijk

Directeur/Eigenaar Remiqz

De website van Euro Club Index is een complex dataweb van verschillende partijen; waaronder Remiqz, Hypercube en Gracenote. WEBBER interactief heeft hierin goed ondersteund om alle touwtjes aan elkaar te knopen in één website. Goed werk, de data is kloppend en de site ziet er goed uit.