Heb jij zo’n super handige, uitgebreide Magento webshop? En ben jij ook een drukke ondernemer die eigenlijk geen tijd heeft om de webshop zelf bij te houden? Er komt natuurlijk wel wat onderhoud kijken bij het hebben en beheren van een webshop. WEBBER kan dit voor jou, als drukke ondernemer, uit handen nemen. Benieuwd hoe?

We leven in een tijd waarin de techniek razendsnel gaat. Er veranderd voortdurend van alles, online al helemaal! Om de haverklap komen er nieuwe updates van programma’s beschikbaar die het functioneren van dat bepaalde programma nog eenvoudiger of sneller moeten maken. Dit geldt natuurlijk ook voor Magento! Jij wil dat jouw webshop gewoon blijft draaien, ook als er een nieuwe update uitkomt. Dat snappen wij van WEBBER! Daarom nemen we deze zorg graag van je uit handen.

Wat houdt Magento onderhoud in?

Een Magento webshop is uitgebreid en alomvattend. Hierbij komt natuurlijk ook flink wat onderhoud kijken. Omdat we bij WEBBER snappen dat jij het als ondernemer druk genoeg hebt, nemen wij dit graag van je uit handen! Dat betekent dat WEBBER updates binnen Magento automatisch uitvoert. Ook zorgen wij ervoor dat jouw website in de lucht blijft, ook als er onderhoud aan de server gepleegd wordt.

Onderhoud kan zich ook richten op de snelheid en werkzaamheid van je webshop. Wij van WEBBER zullen ervoor zorgen dat je website altijd zo optimaal mogelijk werkt. Dit heeft niet alleen met de juiste updates te maken maar bijvoorbeeld ook met de juiste navigatie op de website. Ook hier kunnen wij je bij helpen!

Waarom WEBBER voor mijn Magento onderhoud?

Wij vinden het bij WEBBER ontzettend belangrijk dat we goed naar je wensen luisteren. Voor onderhoud is dit niet anders. Jouw wensen staan bij ons op nummer een!

Bel nu Mail nu