Als je gebruik maakt van een Magento webshop, haal je een zeer volledige webshop in huis. Magento heeft een sterk voorraadbeheersysteem. Daardoor kan er een grote range aan externe systemen gekoppeld worden aan je webshop. Ook zijn er vele mogelijkheden qua modules en functionaliteiten. Natuurlijk is een uitnodigend design ook heel belangrijk. Op die manier worden klanten in de verleiding gebracht verder te klikken en een bestelling te doen.

Een mooi en passend design is van wereldbelang! Iemand die jouw webshop bezoekt, kijkt als eerste naar het design. Het design zorgt voor een bepaalde sfeer, identiteit, aandacht voor de producten en spreekt je doelgroep aan.

Magento templates

Bij Magento is het mogelijk een standaard template te kiezen. Dit is makkelijk en er kan een super snelle start worden gemaakt met je webshop. Wel zitten er nadelen aan zo’n standaard template. Er zijn namelijk heel veel mensen die gebruik maken van zo’n type template. Dat is jammer omdat je natuurlijk eigenheid uit wil stralen met jouw webshop.

Design op maat

WEBBER maakt daarom op maat gemaakte designs voor Magento. We zetten dan dus, los van een bestaand template, een compleet nieuw design neer. Wij vinden het ontzettend belangrijk dat we goed naar jou als klant luisteren. De visie en missie van jouw bedrijf moeten bij ons duidelijk zijn zodat wij aan de slag kunnen met het perfecte design.

Template met personal touch

Een derde mogelijkheid is een combinatie maken van een bestaande template met persoonlijke aanpassingen waar nodig. Bij dit soort aanpassingen moet je vooral denken aan kleurstellingen, indelingen op de pagina’s of hoe jouw product getoond wordt. Op deze manier breng je, via een snelle en makkelijke weg, toch een persoonlijke touch aan je webshop.

Gebruikersgemak

Een goed design zorgt niet alleen voor een mooie, trendy of hippe uitstraling. Het zorgt er ook voor dat gebruikers van jouw website makkelijk de weg vinden in je webshop. Tenminste, als het design dus goed is! Je kan hierbij bijvoorbeeld denken aan vormgeving of de navigatie op je website. Als het design van dit soort onderdelen duidelijk en helder is, is het voor je klanten makkelijker en aantrekkelijker verder te zoeken op jouw website. Natuurlijk wordt de kans op bestellingen via je webshop dan ook groter!

Bel nu Mail nu