Magento is – naast WordPress – een van de meest gebruikte webshop platforms in Nederland. Wil jij nu een Magento webshop laten maken? Dan ben je bij WEBBER interactief aan het goede adres! Wij werken graag met Magento en zorgen hiermee voor uw perfecte webshop.

De voordelen van een Magento webshop

Een Magento webshop laten maken, betekent kiezen voor een webshop die optimaal presteert en perfecte mogelijkheden biedt. Magento is het platform die de meeste mogelijkheden biedt. Wij van WEBBER interactief hebben daarom alle voordelen is op een rijtje gezet:

  • Open source. Zoals hierboven ook al benoemd, biedt het open source systeem de mogelijkheid om alles aan te passen naar uw wensen.
  • Talloze (betaalbare!) plugins. Juist omdat zoveel mensen Magento gebruiken als systeem, zijn de plugin prijzen laag en betaalbaar.
  • Geen geografische beperkingen. Magento is ideaal omdat het zich niet laat limiteren door geografische beperkingen. Magento zorgt ervoor dat iedereen bij een Magento e-commerce webshop kan winkelen vanuit elke hoek in de wereld.
  • Eenvoudig upsellen & cross sellen. Op deze manier verbeter je niet alleen de gebruikservaring op de website maar verhoog je ook de gemiddelde orderhoeveelheid van een klant.

En zo kunnen we nog wel even doorgaan…Wil jij hier nu meer over weten of ben je benieuwd of wil je een Magento webshop laten maken door WEBBER interactief? Aarzel dan niet maar neem contact met ons op!  

 

Magento webshop specialist

Wij ontwikkelen al jaren superieure Magento webshops met meerdere talen, valuta, stores en koppelingen. Hoe wij ons onderscheiden van andere aanbieders? Door onze systematische aanpak en het opleveren van Magento webshops die converteren. Wil je een Magento webshop laten maken? Uw wensen staan altijd centraal en alles, ofja bijna alles, is mogelijk bij WEBBER interactief! Hierbij zal er gekeken worden hoe wij jouw bedrijfsdoelstelling op de beste manier kunnen behalen.  

 

Voor wie is Magento geschikt?

Magento is een CMS voor webshops in alle soorten en maten. Online ondernemers hebben graag zelf het heft in handen, hierdoor is Magento hét CMS die ze nodig hebben, zonder al teveel moeite natuurlijk. Met Magento bouw je aan de toekomst. Dat is toch wat je wil? Het is namelijk een zeer geschikt CMS om uit te breiden of in te perken, wanneer jij dat wilt. Schaalbaarheid en gebruiksvriendelijkheid zorgen ervoor dat Magento geschikt is voor elke online ondernemer met ambitie, dus ook voor jou!  

Bel nu Mail nu